Квартира для молодої пари в Скандинавському стилі та Постмодернізму.

Головними вимогами були: чистота кольорів, простота форм, технологічність, ергономіка, практичність, максимальний функціонал, місця для читання та для розміщення акваріума.

Замовники погодилися на максимальне перепланування. Тому, коли ми відкрили файл планування квартири, то одразу видалили всі прегородки та по-новому розмістили стіни, але локації по функціоналу приміщень залишилося без змін. 2 балкони додалися до жилої площі, за рахунок чого в кухні з’явилася їдальня, а в спальні панорамний вид, гардеробна кімната та робоче місце. Відбулося перенесення гостьового санвузла на протилежну сторону, щоб відгородити спальний блок властиків з ванною кімнатою.

IMG_20171214_204554_230При роботі над проектом використовувалися тільки ті оздоблювальні матеріали та меблі, які можна придбати або замовити. Тобто проект можливо втілити у реальність, який буде максимально наближений до візуалізацій.

кухня 3

вітальня

вітальня 2

вітальня 3

вітальня 4

спальня

спальня 2

спальня 3

спальня 4

ванна 3

ванна

ванна 2

дитяча

дитяча 2

дитяча 3

дитяча 4